bbpartners logo

Auto import adviseurs en taxateurs sinds 2004

Bolsenbroek & Partners is uw partner op het gebied van het importeren van auto's, motoren en campers. Sinds 2004 hebben wij uitgebreide ervaring opgedaan met betrekking tot autobelastingen en de BPM bij import. Onze diensten bestaan o.a. uit het opmaken van BPM aangiftes op basis van taxatierapporten, koerslijsten en de forfaitaire afschrijvingstabel. Daarnaast zijn wij erkend taxateur voor klassiekers en young-timers.

Onze vestigingen vindt u in de buurt van Nijmegen in Heumen (Gelderland) en in de buurt van Gouda in Reeuwijk (Zuid Holland). Daarnaast kunnen wij bij u op locatie komen waarbij een van onze buitendienst taxateurs ter plekke het voertuig komt taxeren. Ons verzorgingsgebied is heel Nederland.

Neemt u contact met ons op via telefoon (024-6632202), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., WhatsApp en/of ons contactformulier voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.45 tot 17.30 uur

Afspraak maken?

pdfAlgemene voorwaarden

Contactgegevens

Telefoon 024 - 66 32 202
Email info@bbpartners.nl
WhatsApp 06 - 83 77 33 62