bbpartners logo

Auto import adviseurs en taxateurs sinds 2004

Dagelijks worden wij gebeld met de vraag: "Ik wil een auto importeren... maar hoe werkt dat nu eigenlijk allemaal?" Een beeld zegt meer dan duizend woorden en daarom hebben wij een informatie video gemaakt. Bekijk graag éérst onze informatie video die u uitgebreid het hele traject laat zien. Belt u ons daarna gerust met uw vragen. Onze video laat u het hele traject zien hoe te werk te gaan bij het invoeren van een importauto. Als u een auto importeert vanuit Duitsland, België, Frankrijk, Spanje of een ander land uit de EU, is deze werkwijze hetzelfde. Als u een auto invoert uit de USA of een ander land buiten de EU kunnen er nog andere formaliteiten van belang zijn. Voor deze importauto's kunt u het beste met ons contact opnemen via email of telefoon om het traject te bespreken.

BBP verzorgt voor u alle benodigde papieren en wij berekenen voor u de meest gunstige manier van BPM aangifte. Deze aangifte kan zijn op basis van de afschrijvingstabel, op basis van een koerslijst of op basis van een taxatierapport. Meer informatie over deze mogelijkheden vindt u op onze website door hier te klikken.

Indien u verdere vragen heeft over het invoeren van een importauto, de bijkomende kosten behorende bij het traject of andere vragen, kunt u altijd via email of telefonisch met ons contact opnemen; email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Whatsapp 06 83 77 33 62 of telefoonnummer 024-6632202.

Afspraak maken?

Inschrijven Nieuwsbrief?

* verplicht