Wat vinden klanten van ons?

Alle klantbeoordelingen vindt u op deze pagina.

Probleem met invoer camper en de belastingdienst.

29 maart 2022

Probleem met invoer camper en de belasting dienst.
Alles geregeld, bpm betaald.
We hebben een camper gekocht in Duitsland, thuis gekomen laten keuren bij her RDW en BPM betaald.
Alles netjes geregeld zou je zeggen, toen kwam er een brief van de belasting dienst dat we nog 21% btw moesten betalen.
Dit alles doorgegeven aan Frank en hij heeft alles zonder problemen opgelost waarbij de btw aanslag is komen te vervallen?
Hij belde ons zelfs nog om 22.00 uur om dit mede te delen zodat we een goede nachtrust zouden hebben.
Nogmaals Frank , Hartelijk Dank !!

–Rob en Nel Gieling

Service en vriendelijkheid

28 maart 2022

Onlangs een ASTON MARTIN VANQUISH laten invoeren en stallen bij Bolsenbroek & Partners.

Danny, Willem, en Frank (eigenaar) zijn allen zeer vriendelijk en malen er niet om wat extra tijd te besteden aan het oplossen van een accu probleem, in mijn geval. Niets was hen teveel. Meedenken, oplossing zoeken en uitvoeren, terwijl ze mij in principe niets verschuldigd waren, is van een serviceniveau dat je nog maar weinig treft. Dat geeft je als klant het gevoel dat je altijd bij hen terecht kunt. Een volgende import auto zal ik wederom, net als mijn vorige exemplaren, waaronder ASTON MARTIN en Maserati, aan hun kundige leiding en expertise overlaten.

Diederik

–Diederik van Ommeren

Wederom voorspoedige taxatie door Leon

22 december 2021

Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor een taxatie van een in te voeren Duitse BMW. Omdat de RDW snel te werk was gegaan een uur te vroeg in Heumen. Geen enkel probleem voor Leon. Weer een grondige inspectie, de dag erna gevolgd door een professioneel taxatierapport.

Ondanks een hoger dan door de dealer in Duitsland eerder genoemde CO2 uitstoot per kilometer een prima resultaat.

Leon wederom bedankt!

–Eelco

Zeer tevreden

26 november 2021

Zeer vriendelijk bedrijf, gezellig en professioneel. Geïnteresseerd in het vak, de klanten en hun hobby/liefde voor auto’s.

Zeer aangenaam bezoek en heel tevreden over het resultaat. Ik ga zeker terug voor de volgende taxatie.

Hartelijk dank.

Mvg bryan

–Bryan noij

Fantastische service

04 november 2021

Bij de taxatie van onze zelfbouw buscamper werd actief meegedacht en kregen we een warm welkom van het personeel. Bedankt voor de geweldige service en alle hulp bij de taxatie en bpm! Een echte aanrader.

–Milou Mertens

Antwoord van Bolsenbroek & Partners

Dank Milou! Jullie hebben de buscamper dan ook prachtig gebouwd!

Hier kan geen garage omheen!

07 oktober 2021

6 jaar woonde onze auto zo ongeveer bij de garage vanwege op hol slaande parkeersensoren wat de garages niet opgelost kregen en Seat NL de handen vanaf trok. Met een rapportage van dhr Bolsenbroek hebben wij een weg naar de rechtbank kunnen voorkomen en zijn we door hem bij de VAG Expert beland in Boven-Leeuwen. Eindje van huis, maar de moeite waard. Hier is na 6 jaar vechten, waarvan 2 jaar met een advocaat een einde gekomen aan deze nachtmerrie en werkt de auto eindelijk naar behoren. Alle smoezen van de garage werden door deze rapportage van tafel geveegd. Bij het ontvangen van de dagvaarding heeft de garage dan ook maar gekozen om de kosten voor herstel bij een echte vakman te betalen. Zonder dhr Bolsenbroek was er geen oplossing gekomen.

–M. Bouman

Antwoord van Bolsenbroek & Partners

Hartelijk dank voor uw mooie review! Het was dan ook een bizarre situatie die veel te lang duurde door tunnelvisie en onkunde van alle betrokkenen. Schandelijke vertoning van de importeur ook! Sorry #PON; dit had veel anders gekund. Mooi voorbeeld ook om de oplossing niet direct in het juridische te gaan zoeken maar met een nuchtere blik het probleem via een onafhankelijke deskundige opnieuw aanvliegen. Dan had het 6 jaar terug al klaar kunnen zijn. Fijn om het voor u opgelost te hebben! Goed werk Bram van #VAGEXPERT Boven-Leeuwen!

Oprecht en duidelijk.

22 september 2021

Eerlijk advies mogen ontvangen. Deze vroegen mij geen cent voor hun advies, ze hebben mij bespaard voor een hoop onnodige kosten.

–Sonny Bride

Snelle en correcte afwikkeling

22 september 2021

Netjes en snel, komt afspraken na.

–Autohagen

Ik zal u verder adviseren super werk gedaan

22 september 2021

Vriendelijk, snel, super tevreden. Bedankt.

–Sabrina

Verrassend uitgebreid informerend taxatierapport

08 juli 2021

Vandaag mijn BMW Z4 Coupe laten taxeren bij Frank Bolsenbroek in Heumen. Een efficiënt, aangenaam en leerzaam uur met Frank leverde een uitgebreid rapport en nog enkele waardevolle tips op.

–Peter de Man

Antwoord van Bolsenbroek & Partners

Dank Peter! Al kwam ik niet helemaal bij de voorgestelde waarde in de buurt. Graag gedaan, dank voor de complimenten en de gezelligheid!

Schrijf een review over ons.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze kracht

Ervaring & Samenwerking

Landelijke dekking

Actief sinds 2004

Zoek in alle berichten