bbpartners logo

Auto import adviseurs en taxateurs sinds 2004

KlassiekertaxatieWat is een klassieker taxatie?

U heeft een klassieke auto (oldtimer, youngtimer, klassieker, classic car) waarvan u de exacte waarde wilt weten ten behoeve van de verzekering? Bij een correct vastgestelde taxatiewaarde bent u verzekerd van de juiste bedrag van schade-uitkering bij verlies of diefstal van uw auto. Bolsenbroek & Partners is een gerechtelijk beëdigd registertaxateur en geaccepteerd door alle verzekeraars in Nederland.

Onze taxatierapporten voldoen aan alle eisen van de FEHAC en onze taxatierapporten zijn toepasbaar bij verzekeringen met polisvoorwaarden volgens Artikel 7: 960 Burgerlijk Wetboek. Een taxatie en de rapportage hiervan zijn geen technische keuring maar dient uitsluitend ter bepaling van de waarde voor verzekeringsdoeleinden. De vervangingswaarde wordt bepaald tijdens een klassieker taxatie. Hier wordt onder verstaan het bedrag dat nodig is voor het verkrijgen van naar soort, kwaliteit, staat en ouderdom vergelijkbare zaak.

Afspraak maken?

Hoe gaan wij te werk?

Taxaties worden verricht op ons kantoor te Heumen of in overleg bij u op locatie. Taxatie geschiedt aan de hand van:  

- een visuele inspectie van het voertuig
- een interview met de eigenaar
- een eventuele proefrit

Tarief voor taxatie en rapportage:
Taxatie van een klassieke auto geschiedt bij ons op kantoor te Heumen of in overleg bij u op locatie. Het tarief voor een taxatierapport van een klassieke auto is vanaf € 152,50 incl. BTW.  

(Let op: dit tarief geldt niet voor BPM-taxaties)